کاربرد استیل در زیباسازی نمای داخلی
- بازدید:1171
- کامنت:0
- سه شنبه, 21 تیر 1401
نقش دیوارسازی در طراحی داخلی
غالباً در طراحی داخلی، هنر دیوار به عنوان یک فکر مدرن و امروزی تلقی می شود. استفاده از رنگ، چوب، انواع ورق استیل نگیر با آماده سازی سطحی متنوع نظیر ورق استیل تک پولیش و ورق استیل میرور، سرامیک های فانتزی و غیره از ابزارهای طراحی داخلی و دیوارسازی مدرن محسوب می شوند. در واقع این هنر همان چیزی است که پس از اجرا در فضای داخلی ساختمان و بر روی دیوارها می تواند همخوانی بصری زیبایی با وسایل و مبلمان منزل ایجاد نماید.
معمولاً استفاده از رنگ ها در طراحی داخلی، فضای منحصر به فردی را متناسب با نوع استفاده از آن مکان عرضه می نماید. از آنجا که استفاده از فلزاتی نظیر ورق استیل نگیر نیازی به رنگ آمیزی مجدد ندارد و عملاً رنگ آمیزی آن نیز از لحاظ فنی دشوار است، سعی می گردد با انجام عملیات پایانی متنوع بر روی سطح آن، انواع ورق استیل میرور و ورق استیل تک پولیش و غیره را تولید نمایند و امکان ایجاد تنوع در طراحی داخلی را به وجود آورند. در ذیل به بررسی نکات مهم در طراحی داخلی از دید متخصصان این رشته پرداخته شده است.
پالت رنگ
انتخاب یک پالت رنگ می تواند یکی از دلهره آورترین جنبه های طراحی دکوراسیون داخلی باشد. مقدار رنگهای متنوعی که در فروشگاه لوازم خانگی محلی موجود است، میتواند بیپایان به نظر برسد. محدود کردن احتمالات به رنگ هایی که به بهترین وجه با دید فرد برای فضا مطابقت دارند، دشوار است. بهترین توصیه این است که رگه های رنگ را کنار هم قرار دهید و با هم مقایسه کنید و یا هنگامی که نقاشی دیواری را پیدا کردید که کاملاً آن را دوست دارید، میتوانید از آن قطعه به عنوان الهام بخش پالت رنگ نهایی اتاق خود استفاده کنید. اولین قدم این است که دو یا سه سایه از طراحی اجرا شده روی دیوار را انتخاب کنید و سعی نمایید از آن در طراحی خود بهره ببرید. اگر به کمک بیشتری نیاز دارید، میتوانید از برنامهای مانند ColorSnap استفاده کنید، که به شما امکان میدهد آن رنگها را با سایههای رنگ مربوطه مطابقت دهید.
نقطه کانونی
یکی از اساسی ترین اصول طراحی داخلی این است که هر اتاقی به یک نقطه کانونی یا یک عنصر طراحی واحد نیاز دارد که فوراً چشم را به آن فضا جلب کند و به بیننده این حس را بدهد که در حال مشاهده یک فضای سازگار و همخوان است. ناگفته نماند که یک قطعه عالی از هنر دیواری می تواند به راحتی این موقعیت را برآورده کند. اثر هنری مورد علاقه خود را تصور کنید که بالای شومینه در محل زندگی شما آویزان شده یا با افتخار بالای تخت در سوئیت اصلی خود ایستاده اید. از طرف دیگر، یک دیوار گالری خلاقانه میتواند به راحتی فضای غذاخوری سنتیتر را تداعی کند یا چند ملیله آویزان میتواند بهعنوان احساسی دنج در یک محل نشیمن باشد. هنگام انتخاب یک قطعه هنر دیواری به عنوان نقطه کانونی برای فضای شما، مهمترین نکته توجه به اندازه است. یک اثر هنری که خیلی کوچک است در اثر مبلمان اطراف کوتوله می شود و یک قطعه خیلی بزرگ به نظر می رسد که در حال ریختن است. مطمئن شوید که فضای دیوار موجود را اندازه گیری کرده اید تا بدانید چقدر فضا در اختیار دارید.
حس بافت
به یاد داشته باشید که همه هنرهای دیواری یکسان ایجاد نمی شوند. در حالی که برخی از قطعات ممکن است نقاشی های دو بعدی یا چیزی شبیه به آن باشند، شما باید سعی کنید هنر را در رسانه های مختلف پیدا کنید تا به ایجاد حس متفاوت بافت در فضا کمک کند. علاوه بر نقاشی ها و چاپ ها، باید قطعاتی مانند مجسمه را در نظر بگیرید. یا جعبه های سایه ای که می توانند کمی به اتاق عمق دهند. اگر سبک شما آوانگاردتر است، می توانید یک نصب ترکیبی کوچک که شامل صفحه نمایش و هنر دیجیتال است نیز در نظر بگیرید. این تکه های بافت اضافی می تواند به اضافه کردن وزن بصری مورد نیاز به فضای داخلی شما کمک کند، که به تعیین رنگ اتاق کمک می کند. در نظر بگیرید که بافتهای خشن بیشتر به فضا احساس صمیمی و زمینی میدهند، در حالی که بافتهای صاف، لحن شیکتری را به اتاق میآورند.
به برخی از فضاهای داخلی که کمتر در کنار هم قرار گرفته اند نظیر یک آپارتمان کالج یا اولین فضای بزرگسال پس از اتمام مدرسه، فکر کنید. این احتمال وجود دارد که فضاها کمی در اطراف لبه ها ناهموار و کمی ناتمام احساس شوند. احتمال دارد که آنها عمدتاً دیوارهای سفید داشته باشند. هنر دیوار همان عنصر تکمیلی است که می تواند به جمع شدن فضا و ایجاد احساس کامل در آن کمک کند. این همان لمس اضافی است که می تواند فضای شما را از ظاهری ساده به ظاهری کاربردی تبدیل کند تا طوری به نظر برسد که گویی باید صفحات یک مجله طراحی داخلی را زیبا کند.
سیدرحیم کیاحسینی
آخرین مطالب
ارسال نظر